Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Kop-staartbotsing bij wegwerkzaamheden N290 Zaamslag

Toegevoegd: 25-03-2024, 13.13 uur
Kop-staartbotsing bij wegwerkzaamheden N290 Zaamslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KLOOSTERZANDE – Een auto is maandagmorgen beschadigd geraakt bij een botsing op de N290 bij Zaamslag. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 07.20 uur op de Terneuzensestraat tussen Terneuzen en Zaamslag. Vanwege wegwerkzaamheden moest het verkeer afremmen. Hierdoor botste een 30-jarige bestuurder uit Hulst achterop de auto van een bestuurder (25) uit Kloosterzande, aldus de politiewoordvoerder.

Beide betrokkenen zijn door een passerende verpleegkundige van de ambulancedienst onderzocht. Geen van beide bleek letsel te hebben. Het achteroprijdende voertuig is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Tijdens het afhandelen van het ongeval was de weg gedeeltelijk afgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (25-3-2024 om 18:15)
Ja, dat krijg je als je geen afstand houdt! Zie dagelijks van die zieke geesten, die dicht op hun voorganger rijden. En voor het geval er nu mensen gaan janken over auto's die te langzaam rijden.......... Vind ik ook niet leuk en ik erger me daar ook aan, maar ik hou niettemin afstand. Heb ook wel eens voor een zot fors in de remmen gemoeten, maar ik kon het dus wèl gewoon beremmen. Twee seconde regel wordt vaak geadviseerd bij droog weer. Reken dus maar uit wat een veilige afstand is. Doorgaans kom je uit rond de 50 meter. Makkelijk te bepalen aan de hand van de witte reflectorpaaltjes die op de meeste wegen op 50 meter van elkaar staan. Bij 80km weg ietsje minder, 100km weg ietsje meer. Moeilijk hè?
Cookie-instellingen beheren