Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer trekt Strandwacht Westerschouwen los van Verklikkerplaat

Toegevoegd: 25-03-2024, 19.23 uur
Brandweer trekt Strandwacht Westerschouwen los van Verklikkerplaat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – De brandweer van Burgh-Haamstede is gisteren ingezet voor een voertuig dat vast was gereden op het strand van Renesse.


De brandweerlieden van Burgh-Haamstede werden omstreeks 15.35 uur opgeroepen voor een aanvraag van een dienstverlening op het strand bij de Verklikkerplaat aan de Hoogenboomlaan bij Renesse. Ter plaatse bleek dat bij het bewaken van de Verklikkerplaat , bij het opkomende tij, de Strandreddingsbrigade van Westerschouwen zich vast had gereden.

Met behulp van een bandje en een aantal paardenkrachten was de jeep weer snel los.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WOZ (27-3-2024 om 07:16)
Hebben ze niet gekeken wat de getijden waren? Het is hun eigen auto niet.
Harry (26-3-2024 om 12:00)
Zo,snel kan het dus gaan bij de verklikker plaat, strandwacht wees gewaarschuwd ,het overkomt niet alleen de tourist!!!!
Erik.M. (25-3-2024 om 19:56)
Kijk, nu ervaart de reddingsbrigade zelf hoe het in de praktijk gaat bij een redding op het strand.... ;) Goed bezig Brandweer .... :)
Cookie-instellingen beheren