Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 50 km/uur te hard en levert rijbewijs in

Toegevoegd: 25-03-2024, 19.29 uur
Man rijdt 50 km/uur te hard en levert rijbewijs in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De jeugdagenten van regio Oosterscheldebekken hebben maandagmiddag een bestuurder betrapt op te hard rijden.

De agenten hielden in de loop van de middag een korte snelheidscontrole ergens in hun regio. Binnen vijf minuten werd de eerste hardrijder al betrapt. De bestuurder reed 137 km/uur op een plaats waar 80 km/uur is toegestaan.

De bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (27-3-2024 om 12:59)
Verdienmodel. Scooters worden gelimiteerd op snelheid maar auto's niet. Waarom niet? Omdat de overheid de boetes nodig heeft om de staatskas te spekken. Als ze het echt wilden, dan limiteerden ze auto's op 130 oid. Maar dat doen ze niet, want dat kost ze boetes. Dus laat me niet lachen over 'veiligheid' en andere excuses.
Witte (26-3-2024 om 09:26)
Jeugdagenten ??? Opgeschoten kleuters ??? Moet niet gekker worden
applaus (25-3-2024 om 19:44)
goed gedaan! de weg is weer wat veiliger dankzij jullie
Cookie-instellingen beheren