Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (22) verdacht van ontucht met vier kinderen

Toegevoegd: 27-03-2024, 17.10 uur
Man (22) verdacht van ontucht met vier kinderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het einddossier is gereed. Het is nog wachten op de rapporten van gedragsdeskundigen en als die binnen zijn, dan kan de rechtbank de ontuchtzaak tegen een 22-jarige man uit Bodegraven gaan behandelen.


De man, een huisvriend van een Souburgs echtpaar, wordt ervan verdacht van het plegen van ontucht met hun vier kinderen in de leeftijd van (toen) 3, 6, 9 en 11 jaar. De ontucht zou zijn gepleegd van eind juli 2020 tot en met begin augustus vorig jaar. Ook zou hij rond diezelfde periode in het bezit zijn geweest van kinderporno.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zou de man de ontucht vooralsnog min of meer hebben bekend. De zaak tegen de man staat geagendeerd voor 19 juni.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Straf (29-3-2024 om 13:10)
Misschien chemisch castreren, en al dat niet helpt, castreren zonder verdoving. Zal wel van de wet niet mogen.
Vlissinger (27-3-2024 om 22:13)
Weer zo'n pedo narcist die het heerlijk vindt om macht te hebben over weerloze kleine kinderen dmv seks. Dit soort gekken horen in een gekkenhuis thuis en niet in de samenleving. Die kinderen zijn voor het leven getekend door zo'n lege machtsgeile gek. Maar let maar op zoals zovaak, dan tonen ze in de rechtbank middelburg even hun krokodillentranen en zeggen ze echt echt echt spijt hebben en die vakbekwame rechter trapt er vervolgens weer in en geeft zo een lage straf. Verplichte cursus voor het vak rechter over narcisten zou op z'n plek zijn. Narcisten kennen geen echte spijt, het spijt ze alleen dat ze betrapt zijn en ze hebben enkel en alleen koude empathie voor zichzelf. Meer TBS, gevangenissen met bewaarders is de oplossing maar ja...
Cookie-instellingen beheren