Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Jongen (17) op straat beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2024, 10.57 uur
Jongen (17) op straat beroofd in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagavond een 17-jarige het slachtoffer geworden van een straatroof. Volgens de politie raakte hij niet gewond, maar is hij wel hevig geschrokken. De politie roept getuigen op zich te melden.


Het 17-jarige slachtoffer bevond zich rond 22.20 uur in het park aan de Koudekerkseweg. Daar werd hij vastgepakt en vervolgens belandde hij op de grond. Meerdere donkergeklede personen met maskers op eisten zijn geld. Het slachtoffer gaf zijn spullen af, waarna de verdachten zijn weggerend.

De groep ging ervandoor weg richting de Boulevard en de Julianalaan. Volgens de politie werd de jongen belaagd door twee tot drie personen. Het ging vermoedelijk om mannen van rond de 1.85 meter lang. De daders hadden allen een lang en slank postuur. Ze droegen zwarte kleding met zwarte maskers.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of weten waar de verdachten precies naartoe zijn gerend. Ook worden camerabeelden gezocht. Tips zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (29-3-2024 om 06:54)
Waarom zou je nu een jongen van 17v jaar beroven ???
Thijs (28-3-2024 om 18:01)
@willem Natuurlijk krijgen ze een fopstrafje, want ze hoeven waarschijnlijk alleen maar 'rassies' te roepen en heel links NL staat weer te knipmessen om dat pus te faciliteren en ze als slachtoffer te bestempelen. En dan gaan we er nog vanuit dat ze gepakt gaan worden... Recht wordt allang niet meer gesproken in dit land
willem (28-3-2024 om 12:08)
tuig van de richel, de laagste vorm van diersoorten in het universum. te lui om te werken en DUS beroven maar iemand. sterkte voor de beroofde en GEEN haltstrafjes maar een paar jaar achter de tralies is wat dat tuig verdiend.
Cookie-instellingen beheren