Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen treinverkeer tussen Goes en Middelburg

Toegevoegd: 05-04-2024, 10.51 uur - Update: 05-04-2024, 11.53 uur
Door: Reinoud Hiemstra

'S-HEER ARENDSKERKE - Op dit moment is er geen treinverkeer mogelijk tussen Goes en Middelburg. Dit vanwege een aanrijding met een persoon ter hoogte van 's-Heer Arendskerke. Het slachtoffer is overleden.


De aanrijding vond rond 10.00 uur plaats ter hoogte van bedrijventerrein Eindewege. Na de melding van het incident werden meerdere politie-eenheden ter plekke gestuurd. De brandweer is gevraagd om de locatie af te schermen met zeilen.

Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) is er tot in ieder geval 13.00 uur geen treinverkeer mogelijk tussen de stations Goes en Middelburg. Er rijden stopbussen tussen Goes, Arnemuiden en Middelburg.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (7-4-2024 om 01:07)
sterkte voor machienist--familie--hulpverleners. de ggz is ver beneden nul--den haag geeft liever miljoenen aan de niet te winnen oorlog in de ukraine en vergeet de eigen hulpbehoevende mensen. ik ben bang dat daardoor zelfdoding vaker gaat gebeuren.
Vlissinger (6-4-2024 om 22:46)
@Kees, Er ook veel zelfmoorden zijn die gebeuren in een psychose en deze mensen zijn mits ze gered worden vaak wel blij dat ze nog een tijd op aarde mogen blijven ipv naar huis te gaan waar we als zielen oorspronkelijk thuishoren. Deze mensen willen gewoon dat de psychose ophoudt en het maakt op dat moment dan niet uit hoe. Deze mensen horen voorrang voor alles en iedereen te hebben in de mentale zorg. De juiste medicatie om psychoses tegen te gaan. Maar ja, de niet empathische mensen die hierover gaan hebben alles wegbezuinigd omdat geld voor hun veel belangrijker is.
bram goeree (6-4-2024 om 17:46)
veel sterkte gewenst voor de nabestaanden ,machinist en de hulpverleners .wat de reden ook mag zijn dit wens je niemand toe
Arnold (6-4-2024 om 09:05)
Voor asielzoekers moet gezorgd worden maar straks hebben ook deze mensen mentale hulp nodig, evenals de daklozen en de Nederlanders die geen eigen huis meer krijgen want de huizen zijn er niet. En wie gaat de mensen helpen? Daarbij opgeteld dat het steeds eenvoudiger wordt gemaakt door de overheid om dood te mogen gaan door euthanasie.
een Moeder (5-4-2024 om 19:19)
Wat een verschrikkelyk nieuws .Veel kracht en sterkte voor nabestaanden en voor machinist en hulpverleners.Diep en diep. triest IK huilt als ik deed leest .
Kees (5-4-2024 om 18:04)
Dat krijg je als je niet zelf mag bepalen wanneer het tijd is om te gaan. Er is poeder voor maar mag niet verstrekt worden door die hypocriete regering. Dan is het hulp bij zelfdoding. Als iemand jarenlang er mee loopt laat het gaan. Het is zijn of haar keuze. Als ik b. mijn werk en huis kwijt raak daardoor en ik vind dat het dan genoeg is laat me gaan. Ik wil geen 20 jaar als zwerver over straat.
Cookie-instellingen beheren