Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (56) in Zierikzee aangevallen en beroofd

Toegevoegd: 12-04-2024, 08.07 uur
Man (56) in Zierikzee aangevallen en beroofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 56-jarige man uit Zierikzee is donderdagmiddag in Zierikzee beroofd tijdens een ruzie met twee jongens. De daders namen de telefoon van de man mee en gingen er vervolgens vandoor. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer liep rond 16.15 uur in de omgeving van de parkeerplaats aan de Touwbaan. Hier zou hij zijn uitgescholden door twee jongens op een elektrische step. "Hierop filmde de man het duo, waarna er een ruzie ontstond. Ze sloegen de filmende man, waardoor zijn telefoon op de grond viel. Eén van de jongens pakte zijn telefoon van de grond en nam hem mee. Het tweetal ging er daarna vandoor. Het slachtoffer vroeg een omstander om hulp, die de politie belde", zo vertelt de politie.

De daders waren volgens het slachtoffer twee jongens met een getinte huidskleur. Eén van hen was opvallend langer dan de ander. Beiden droegen donkere kleding. De kleinere jongen droeg een zonnebril. De twee reden op een elektrische step. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (13-4-2024 om 10:15)
@emerge, het is geen vooroordeel hoor. Helaas is het meestel wel zo. Die paar rotte appels verpesten het voor de rest en dat geld ook voor de blanke rote peren
bram goeree (12-4-2024 om 19:29)
Mijn mening ,ik dacht precies hetzelfde .en Emergo zo knap is dit tegenwoordig niet meer hoor .dat die ettertjes maar rap gepakt worden
Emergo (12-4-2024 om 16:23)
@Mijn mening Knap hoor, dat is dus letterlijk een vooroordeel.
Mijn mening (12-4-2024 om 12:59)
Voordat ik het las dacht ik al aan het genoemde signalement.
Cookie-instellingen beheren