Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Meerdere bestuurders beboet voor snelheidsovertredingen

Toegevoegd: 15-04-2024, 08.00 uur
Meerdere bestuurders beboet voor snelheidsovertredingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft zondagnacht een snelheidscontrole gehouden in Terneuzen. Meerdere bestuurders werden beboet.


De politie hield de controle in de nacht van zondag op maandag op de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Er werd onder andere gekeken naar de overschrijding van de maximale toegestane snelheid.

Er zijn meerdere personen beboet voor het te hard rijden. Er werden drie bekeuringen uitgeschreven voor het meer dan 40 km/uur te hard rijden. Ook is er nog een bekeuring uitgeschreven voor het overschrijden van de snelheid met 28 km/uur. Twee bestuurders hebben hun rijbewijs moeten inleveren.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kamiel (16-4-2024 om 14:28)
ze mogen ook wel eens cotroleren op het bolwerk tussen 16 en 18 uur is ook net een rsce baan te sas van gent
Een Terneuzenaar (15-4-2024 om 22:10)
Gewoon alles en iedereen controleren zo veel en zo vaak mogelijk word tijd dat de staatskast gevuld gaat worden voor alle vluchtelingen die naar hier komen kosten bakken met geld moet ook ergens vandaan komen plus de veiligheid daar gaat hem OM!!
bram goeree (15-4-2024 om 14:10)
prima actie vooral sávonds en s'nachts lijkt het wel een racebaan
Achiel van 't Hof (15-4-2024 om 10:59)
En waar gaan ze staan controleren? Juist, op ongeveer de meest veilige weg te vinden in Terneuzen. Vroeger mocht je op deze 2 baans weg met gescheiden fietsapd nog gewoon 70, wat ook de juiste snelheid was voor deze weg. Niks met veiligheid te maken, alles met cashen.
Cookie-instellingen beheren