Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Vrouw door ex mishandeld op station Kruiningen-Yerseke

Toegevoegd: 16-04-2024, 12.27 uur
Vrouw door ex mishandeld op station Kruiningen-Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie is op zoek getuigen van een mishandeling bij het NS-station Kruiningen-Yerseke in Kruiningen. Zaterdag werd hier tussen 13.00 uur en 15.00 uur een vrouw mishandeld door haar ex-vriend, zo meldt de politie.


Volgens de politie wordt de vrouw al een tijd lastiggevallen door de man. De situatie escaleerde zaterdag toen de vrouw in haar auto zat bij het station. “De man vernielde haar auto en mishandelde haar door het portierraam”, aldus een politiewoordvoerder.

De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van het incident. “Er zijn in ieder geval twee mannen geweest die iets  hebben geroepen toen ze zagen wat er gebeurde. We doen een dringend beroep op deze mannen om zich te melden via 0900-8844”, aldus de politie.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-4-2024 om 21:48)
Deze vrouw kan beter even ergens gaan onderduiken en verhuizen om een nieuw leven te beginnen. Deze man is puur kwaadaardig en het zou goed wezen als ze zich even inleest over de antisociale persoonlijkheidsstoornis. Narcisten zijn al erg en staan er ook bekend om dat ze hun ex partners stalken en zwartmaken, maar antisociale psychopaten kunnen nog veel verder gaan tot moord aan toe. Ik hoop dat deze man TBS krijgt. Laat dit niet weer zo'n gevalletje worden dat de politie achteraf weer tegen de media moet zeggen dat het een bekende was en dat het bekend was dat ze werd lastig gevallen maar het nu helaas met de dood heeft moeten bekopen. Hadden we maar ingegrepen etc. etc. Lezen we even mee mensen die deze vrouw in bescherming moeten nemen?
Cookie-instellingen beheren