Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Bestuurder betrapt op rijden onder invloed bij controle Terneuzen

Toegevoegd: 18-04-2024, 11.31 uur
Foto 1 van 3
-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P Jansen (19-4-2024 om 11:18)
Thijs, de politie en douane zijn zelf criminelen, ze krijgen er geld van om alles maar door te laten gaan en natuurlijk wordt alles verbrand (of door verkocht)
Thera (18-4-2024 om 16:02)
Thijs je bent snel met mededelen van je eigen waarheid/conclusie. Neem contact op met douane en bied je diensten aan omdat jij het beter denkt te weten zoals je aangeeft.
Thijs (18-4-2024 om 13:36)
Gaan ze ook eens gezamenlijk 'controleren' op criminaliteit of is dat weer van ondergeschikt belang omdat dat geld kost ipv oplevert? "Verdere onderzoeksresultaten zijn nog niet vrijgegeven door de Douane." Ja omdat ze er weer voor Jan met de korte achternaam stonden en verder niets hebben gepresteerd.
Cookie-instellingen beheren