Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist ramt garagebox na aanrijding in #Zierikzee

Toegevoegd: 06-05-2024, 11.36 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – Een bestuurder van een personenauto is maandagmorgen naar het ziekenhuis gebracht nadat deze een garagebox ramde met zijn voertuig. Het voertuig kwam in botsing met een ander voertuig.


De beide voertuigen kwamen omstreeks 09.45 uur ter hoogte van de Keetenstraat met elkaar in botsing. Volgens de politiewoordvoerder vond de botsing plaats bij het afslaan van één van de betrokkenen. De politie liet eerder op de dag weten dat er sprake was van een onwelwording. Dit is door de politie gerectificeerd. Door de klap ramde personenauto een garagebox. Eén van de betrokkenen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De auto heeft een forse schade veroorzaakt aan de gevel en de deur van de garagebox. Een bouwbedrijf is ter plaatse gekomen om metingen uit te voeren voor vervanging van de geleden schade. De auto is afgesleept door bergingsbedrijf Ista.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren