Weerbericht:
In de westelijke helft plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 47 km

Meisje van scooter getrapt in Serooskerke

Toegevoegd: 31-07-2007, 09.42 uur
Door: Politie Zeeland

SEROOSKERKE (W) - Maandagmiddag rond 14.15 uur is een 24-jarige scooterrijdster uit Oost-Souburg, aan de Wilgenhoekweg in Serooskerke, ten val gekomen nadat ze een schop van een onbekende scooterrijder kreeg.

Rond 14.15 uur reed de vrouw op haar scooter over het fietspad naast de Wilgenhoekweg komende uit de richting van Serooskerke en gaande in de richting van Middelburg. Voor haar reden twee jongens op een scooter, die ze passeerde.

Kort daarop kwam de scooter die ze net gepasseerd had weer naast haar rijden en werd ze door de bestuurder in haar zij getrapt. Hierdoor verloor de vrouw haar evenwicht en kwam ten val. Bij de val bezeerde ze haar arm en heup. Verder raakte haar scooter beschadigd en haar bril vernield.

De twee jongens reden door in de richting van Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren