Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Man gaat ervandoor na aanrijding Yerseke

Toegevoegd: 29-07-2007, 19.31 uur
Door: Politie Zeeland

YERSEKE - Zaterdagochtend rond 08.15 uur vond er op de rotonde Breeweg, Molenlaan, Marijkelaan in Yerseke een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een 41-jarige automobilist uit Yerseke reed over de Breeweg en wilde op de rotonde rechtsaf de Marijkelaan oprijden. Na de afslag naar de Molenlaan gepasseerd te zijn kwam hij frontaal in aanrijding met een personenauto die plotseling, tegen de verplichte rijrichting in, de rotonde opreed.

De 39-jarige bestuurder van de auto zei, na het uitstappen, dat hij thuis zijn autopapieren ging halen maar keerde vervolgens niet meer terug. Uit onderzoek van de politie bleek dat het rijbewijs van de 39-jarige man ongeldig was verklaard. De politie trof de man zaterdagochtend niet thuis.

Zaterdagmiddag nam de man telefonisch contact op met de politie. Zondagochtend is hij op het politiebureau gehoord en is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren