Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterbestuurder beboet voor gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 23-06-2024, 15.55 uur
Scooterbestuurder beboet voor gevaarlijk rijgedrag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een wijkagent van Middelburg heeft zondagmiddag een scooterbestuurder beboet nadat hij gevaarlijk rijgedrag vertoonde.

De motoragent zag de bestuurder in de loop van de middag over een fietspad rijden. De scooter trok hierbij een wheelie. Bij controle bleek hij geen rijbewijs te hebben. Ook had de motorscooter geen kappen en lekte deze olie.

De politie heeft de bestuurder beboet voor het veroorzaken van gevaar of hinder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hoge hoed (24-6-2024 om 07:49)
Ach ja, het is iets wat kinderen van 10 graag doen op hun fietsjes. Kijk eens wat ik kan? Stoer he? Helaas blijven sommigen hangen in hun kleuterjaren. Ze doen het zelfs op motoren en brengen hiermee medeweggebruikers in gevaar. Er zou eigenlijk een nieuwe keuring moeten komen die vast moet stellen of iemand wel geestelijk in staat is om een voertuig te besturen, of dat ze eigenlijk te bekrompen zijn en een gevaar op de weg vormen. Zelf dat onderzoek laten betalen.
Jac (23-6-2024 om 19:43)
Mooi werk.... helaas lijkt het dweilen met de kraan open.
Cookie-instellingen beheren