Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 34 km

Fietsster in Terneuzen geschept door busje

Toegevoegd: 12-10-2007, 20.49 uur
Door: Roland de Jong & Politie Zeeland

TERNEUZEN - In Terneuzen is vrijdagmiddag rond 12.30 uur een 15-jarige fietsster uit de gemeente Terneuzen geschept door de bestuurder van een bestelbusje. Het meisje raakte gewond.

De botsing vond plaats op de kruising van de Guido Gezellestraat met de Hoofdweg. De 60-jarige bestuurder van de bestelauto uit Vlissingen reed over de Guido Gezellestraat komende uit de richting van de Vlietstraat. Hij reed bij groen licht de kruising op.

De 15-jarige fietsster uit de gemeente Terneuzen reed over het fietspad komende uit de richting van de Wielingenlaan. Zij reed bij rood licht de kruising op. De fietsster is met letsel aan haar arm en elleboog per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.

Daar werd geconstateerd dat haar elleboog uit de kom was. Na behandeling kon het meisje het ziekenhuis weer verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren