Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Tijdelijk andere reddingsboot op strand Zoutelande

Toegevoegd: 24-07-2003, 20.34 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ZOUTELANDE - Leden van de Middelburgse "Van Dixhoornbrigade" die strandwacht lopen op de reddingspost in Zoutelande varen tijdelijk met een andere boot.

 

Momenteel is de 1.0.29 "Aaike van Pait" gestationeerd op de Walcherse reddingspost. De boot van het type "Rescue II" vervangt tijdelijk de 92-29.

 

Deze boot heeft al geruime tijd diverse mankementen en nu is de boot weggebracht voor een uitgebreide controle en reparatie.

 

De 92-29 vaart dit seizoen voor het eerst aan de Zeeuwse kust en is recent aangeschaft. De motoren hebben overigens al eerder kleine reparaties ondergaan maar nu is toch gekozen voor een grote controle en reparatie.

 

Hoe lang de 92-29 precies wegblijft is nog niet bekend. Achter de "Aaike van Pait" hangt overigens een 65 PK Johnson en de registratie is 17-30-YE.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren