Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 73 km

Man onder invloed rijdt met auto in sloot A58

Toegevoegd: 28-10-2007, 16.35 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.55 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Middelburg een eenzijdig ongeval plaats.

Een 22-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Vlissingen. Ter hoogte van de afslag Middelburg raakte hij van de weg, reed tegen een bord, reed over de zijkant van het talud en kwam tot stilstand in een sloot.

De man bleef ongedeerd; zijn auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd. Uit ademanalyse bleek dat de bestuurder ruim drie keer teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren