Weerbericht:
Veel zon, maar in het noorden soms bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Forse brand in houtopslag Nieuwdorp

Toegevoegd: 10-11-2007, 14.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

NIEUWDORP - De brandweer is zaterdagmiddag rond één uur uitgerukt voor een forse brand in een houtopslag van Sagro aan de IJslandweg in Nieuwdorp.

De brand ontstond door nog onbekende oorzaak in een grote berg houtsnippers. Toen de brandweer arriveerde was al sprake van forse rookontwikkeling. De brandweer had binnen korte tijd een waterwinning opgebouwd vanaf een terrein in de omgeving. Een groot aantal slangen is afgerold om bluswater in de buurt van de brandende hoop te brengen.

De brandweer overlegt nog met de medewerkers van de provincie of de brandende hoop geblust moet worden. Als dat niet zo is, dan zal men de hoop laten uitbranden. Beide oplossingen zullen echter lange tijd gaan duren, aldus de officier van dienst van de brandweer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren