Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Bedrijfspand volledig uitgebrand in Hoek

Toegevoegd: 11-11-2007, 03.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Bij een felle brand aan de Herbert H. Dowweg in Hoek is in de nacht van zaterdag op zondag een leegstaand bedrijfspand grotendeels uitgebrand.

Het vuur werd rond kwart over één ontdekt door een voorbijganger die alarm sloeg bij de meldkamer. Het vuur greep snel om zich heen en nog voordat de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al op meerdere locatie uit het pand.

Omdat het bedrijfspand vlak naast de Westerscheldetunnelweg staat, trok de rook over de snelweg heen. Hiervoor is er dan ook enige tijd een snelheidsbeperking ingesteld in de Westerscheldetunnel.

De brandweer schaalde de brand op naar een zogeheten 'middelbrand'. Hierbij komen extra brandweer voertuigen ter plaatse om te assisteren bij de bluswerkzaamheden.

Over de oorzaak van de brand is nog nietss bekend. De technische recherche doet hier onderzoek naar.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren