Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Burgemeester bezoekt school slachtoffertje

Toegevoegd: 19-11-2007, 11.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse burgemeester Koos Schouwenaar heeft maandagochtend een bezoek gebracht aan de school van de 5-jarige Mike die dit weekeinde het slachtoffer werd van het familiedrama in de woning aan de Middelburgse Noordpoortstraat.


Schouwenaar bezocht De Wilgenhof, een Christenlijke basisschool gelegen aan de Torenhofstraat in de wijk Dauwendaele. Hij deed dat samen met medewerkers van Slachtofferhulp. In de klas van het jongetje hebben docenten samen met kinderen herinneringen opgehaald over het slachtoffertje.

Ouders van kinderen in de klas van het jongetje waren telefonisch al ingelicht over het drama. Alle andere ouders zijn vandaag per brief ingelicht. Zondagavond verspreidde de gemeente al een brief bij de omwonenden. De burgemeester zelf nam zondagavond, kort nadat het drama werd ontdekt, ook al een kijkje bij de woning. Hij liet zich toen ter plaatse informeren door medewerkers van de politie.

Zie ook:
-
 'Kinderen familiedrama zaterdagmiddag al gedood' (19-11-2007)
- Drie doden bij familiedrama in Middelburg (18-11-2007)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren