Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen met garnalen gekanteld

Toegevoegd: 07-12-2007, 10.50 uur
Door: Omroep Zeeland & Politie Zeeland

KRUININGEN - Op de Oude Rijksweg bij Kruiningen is vrijdagochtend een vrachtwagen gekanteld. Dat gebeurde rond 10.15 uur tussen Zanddijk en de Vlakebrug.

De 19-jarige bestuurder van de vrachtwagen uit Yerseke kwam met zijn rechterwielen in de berm en stuurde naar links om uit de berm te raken. Door deze manoeuvre en de zeer drassige berm slipte de vrachtwagen en draaide 180 graden. De vrachtwagen kwam aan de andere zijde van de weg gekanteld in de sloot tot stilstand.

De berging van de vrachtwagen door een kraanbedrijf nam ongeveer 2 uur in beslag en hierdoor is de N289 gedeeltelijk afgesloten geweest. De vrachtwagen was geladen met een pallet garnalen. De brandweer heeft de koelinstallatie van de vrachtwagen bekeken en uitgeschakeld. Er was geen lekkage. De bestuurder is niet gewond geraakt.

De vrachtwagen heeft wat lichte schade aan de voorzijde.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren