Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Ongeluk met beknelling blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 09-12-2007, 11.30 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - De hulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt naar een ongeluk op de Heuvelsweg in Kerkwerve. In eerste instantie ging men uit van een ernstig ongeval, maar ter plaatse bleek dat er niemand gewond was geraakt.

De melding van het ongeluk kwam rond 23.30 uur binnen bij de alarmcentrale als zijnde een 'aanrijding met (mogelijke) beknelling'. Toen de brandweer, de ambulancedienst en de politie arriveerden bleek echter dat er niemand bekneld zat.

De automobilist, een 24-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland, was zelf al uit de auto gekropen. Hij bleek na een korte controle door het ambulancepersoneel ook geen noemenswaardig letsel opgelopen te hebben.

De auto van het slachtoffer, die in een kleine sloot tot siltand was gekomen, liep zware schade op. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren