Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Gewonde bij brand in hennepkwekerij Goes

Toegevoegd: 28-12-2007, 19.14 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Provinciale Zeeuwse Courant & Roland de Jong
GOES - In een woning aan de M. D. de Grootstraat in Goes heeft de brandweer vanmiddag een wietplantage ontdekt nadat er brand was uitgebroken. Een 35-jarige bewoonster is met ademhalingsproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis.

De brandweer werd om 14.05 uur gealarmeerd. Het vuur was snel onder controle. Het dak van de woning raakte door de brand beschadigd. Een medewerker van de woningcoörperatie heeft het dak afgedicht met houten planken.

De hennepkwekerij is aan het einde van de middag ontmanteld door medewerkers van de Gemeente Goes. In de woning bevonden zich ongeveer tien hennepplanten. De brand is volgens de politie vermoedelijk ontstaan door de lampen van de kwekerij. De vrouw is aangehouden.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren