Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

270 Meldingen en 24 aanhoudingen

Toegevoegd: 01-01-2008, 13.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft tijdens de jaarwisseling in totaal 24 personen aangehouden. Er waren 269 melding van overlast, brandjes of ontploffingen.

De aanhoudingen werden onder meer verricht voor vandalisme, geweldplegingen, het verstoren van de openbare orden, het opblazen van vuilnisbakken, baldadigheid, het ingooien van ruiten en het vernielen van personenauto's. Ook werd er één persoon opgepakt die rondliep met een anderhalve literfles gevuld met benzine.

Tot nieuwjaarsdag 07.00 uur werden op Walcheren 125 meldingen gemaakt. In het district Oosterscheldebekken ging het om 97 meldingen. Uit de regio Zeeuws-Vlaanderen kwamen 47 meldingen binnen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren