Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Brandweer blust twee buitenbrandjes

Toegevoegd: 07-01-2008, 08.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelurg heeft zondagavond twee kleine buitenbrandjes geblust in Middelburg.

De eerst melding (foto's 1,2, 3) kwam rond 21.20 uur binnen vanaf de Roozenburglaan. Er werd gemeld dat er sprake was van een binnenbrand maar ter plaatste bleek een kestboom in brand te zijn gestoken op de speeltuin van het schoolgebouw aan de Buitenhove. De brand was snel geblust.

Kort daarna, rond 21.45 uur, stond een kerstboom in brand op het veldje tussen de Beiaard en de Traptoren (foto 4). Ook deze brand was snel geblust. De beide branden zijn aangestoken. Van de dader(s) ontbreekt vooralsnog ieder spoor.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren