Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer aanhoudingen vernielingen oudjaar

Toegevoegd: 21-02-2008, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De Zeeuwse politie heeft in het onderzoek naar de vernielingen rond de jaarwisseling in Vlissingen en Oost Souburg opnieuw meerdere aanhoudingen verricht.

Het gaat om twee jongeren, 17 en 18 jaar, uit Oost-Souburg en een 18-jarige Vlissinger. De twee Souburgers worden er van verdacht nabij het NS-station van Oost Souburg een stalen prullenbak door middel van zwaar illegaal vuurwerk te hebben opgeblazen. De stukken staal vlogen daarbij in het rond en een toevallige passant kon nog net op tijd wegstappen.

De 18-jarige Vlissinger werd eveneens opgepakt in verband met het opblazen van een prullenbak. Hij deed dat op de Bossenburg in Vlissingen.

Volgens de politie is de 17-jarige een veelpleger. Hij was al in hechtenis genomen. De 18-jarige Souburger is inmiddels voorgeleid en onder schorsende voorwaarden heengezonden. Ook de Vlissinger is aangehouden en voorgeleid.

De schade zal worden verhaald op de daders.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren