Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij eenzijdig ongeluk Hulst

Toegevoegd: 24-03-2008, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Hulst is vannacht rond 04.42 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N290 in Hulst.

De man reed voor een groep auto's met personen erin die terugkwamen van een feest. Hij vertelde te zijn geschrokken van iets dat was overgestoken en hiervan in een slip te zijn geraakt. De auto is tegen een hekwerk tot stilstand gekomen. Dat hek heeft voorkomen dat de auto het water ingereden is.

Behalve de bestuurder zaten er nog vier inzittenden in de auto. Deze bleken allemaal verschrikkelijk geschrokken te zijn en waren naar huis gegaan. De bestuurder is met pijn op zijn borst en pijn in zijn nek overgebracht naar het ziekenhuis.

De man heeft een blaastest afgelegd waaruit bleek dat hij niet gedronken had. Omdat de inzittenden al weg waren hebben de agenten geen gegevens van hen kunnen noteren. De bestuurder moet nog verhoord worden over de toedracht van het ongeluk. Ook de inzittenden moeten nog een verklaring afleggen bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren