Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zwaargewonde bekneld bij ongeval Hoek

Toegevoegd: 05-04-2008, 18.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Bij een ernstige aanrijding op de Zevernaarsdijk in Hoek is zaterdag aan het einde van de middag één persoon zwaar gewond geraakt. Ook een tweede betrokkene liep letsel op.


Rond tien over vier kwam door nog onbekende oorzaak een personenauto met daarin de twee slachtoffers in de sloot terecht. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de zwaar gewonde man uit het autowrak te halen.

De traumahelikopter uit Brugge kwam ter plaatse om te assisteren bij de behandeling van de slachtoffers. De zwaar gewonde man is met de helikopter naar een ziekenhuis gebracht. De andere is per ambulance afgevoerd.

De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek verricht. Rond half zes kon de auto worden geborgen door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K. Vermeire (10-4-2008 om 17:28)
Erg dom al die hersenloze reacties hier. Hoe haalt iemand t in zn hoofd !?!? Ko en fam veel sterkte en beterschap. Na regen komt weer zonneschijn.
Truus (9-4-2008 om 18:41)
Suzy, denk eerst even na voor je iets zegt ...
Marleen (8-4-2008 om 21:59)
Aan de familie van Ko, heel veel sterkte en Ko word snel beter we missen moustache op de 17 sterkte en beterschap je collega.
Arno (8-4-2008 om 15:41)
Dit is idd niet de manier en de plaats om zulke discussies te gaan voeren, iedereen laat hier maar mening achter zonder er bij na te denken hoe kwetsend dit kan zijn voor de familie en kennissen. Ik wil in ieder geval de familie en kennissen veel sterkte wensen in de komende periode.
Ikke (8-4-2008 om 09:38)
Mss is dit niet de gepaste plaats om te gaan discussieren? Het is allemaal al tragedisch genoeg... Familie, kennissen, vrienden en bekenden worden hier ongevraagd mee gekwetst...
Collega van Co (8-4-2008 om 06:08)
Hee Co veel sterkte toegewenst een meelevende collega
Cookie-instellingen beheren