Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Ongeval op A58 loopt goed af

Toegevoegd: 25-02-2000, 23.59 uur
Ongeval op A58 loopt goed af
Door: Brandweer Goes
GOES - Een ongeval op de noordelijke rijbaan van de A58 liep vrijdagavond eigenlijk met een sisser af. Twee Renaultjes 5 kwamen met elkaar in aanraking ter hoogte van tankstation Selnisse. Dit gebeurde met behoorlijke snelheid.

Na de botsing kwam de ene Renault op z'n kant in de middenberm terecht, terwijl de andere Renault door de zijberm van de weg het tankplein van tankstation Selnisse opvloog, een aantal reclameborden schepte, en achter het tankstation op zijn kop in de bossages belandde.

Alle inzittenden konden de voertuigen verlaten, de bestuurder van de auto die achter het tankstation terecht kwam moest gewond naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De brandweer verrichtte diverse hand- en spandiensten.

Zo werd op de A58 een tijdelijke afzetting van de linkerrijbaan opgezet, werd licht gedraaid voor het onderzoek van de politie, assisteerde men de berger met het bergen van de voertuigen en werd de rijbaan schoongeveegd van glas en andere losse onderdelen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren