Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Vier gewonden bij ernstig ongeluk N256

Toegevoegd: 14-10-2000, 23.59 uur
Vier gewonden bij ernstig ongeluk N256
Door: Brandweer Goes
GOES - De bezoekers van de open dag van de Brandweer Goes werden, net na het begin van de demonstratie 'ongeval met beknelling' getrakteerd op een nog veel realistischere demonstratie.
 
Rond tien voor half twee gingen namelijk de piepers van de dienstdoende ploeg omdat de ambulancedienst de hulp van de brandweer nodig had bij een zwaar ongeval op de N256, de doorgaande weg vanaf de A58 richting Zierikzee.
 
In razend tempo werden alle materialen weer ingepakt, werden bezoekers op afstand gehouden en kon na twee minuten worden uitgerukt. Het ongeval werd gemeld door een toevallig passerende ambulance. Er waren twee personenauto's bij het ongeval betrokken, waarvan er één in een greppel naast de weg was terechtgekomen.
 
Doordat het ambulancepersoneel gelijk de ernst van het ongeval kon inschatten kwam de hulpverlening snel op gang. Er werden nog drie ambulances op pad gestuurd. De gevraagde traumaheli bleef aan de grond in verband met de dichte mist.
 
De brandweer moest uit één auto twee bekneld zittende personen bevrijden. De bestuurder van de andere wagen en het kindje dat in die auto zat konden zonder tussenkomst van de brandweer uit de voertuigen worden gehaald.
 
In totaal vielen er vier gewonden, waarvan er twee ernstig aan toe waren. Na anderhalf uur werken kon de weg weer voor verkeer worden vrijgegeven.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren