Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand op zolder woning Zierikzee

Toegevoegd: 14-05-2008, 00.15 uur
Middelbrand op zolder woning Zierikzee
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In een woning aan de De Huijbertstraat in Zierikzee heeft dinsdagavond enige tijd brand gewoed. De brandweer sprak van een middelbrand. Niemand raakte gewond. Een 19-jarige bewoner is aangehouden op verdenking van brandstichting.
 
De meldkamer kreeg rond 20.25 uur de melding dat er rook vanonder de dakpannen van de woning kwam. Daarop werd aanvankelijk één blusvoertuig uit Zierikzee ter plekke gestuurd. Later werd ook de hulp ingeroepen van een extra bluswagen uit Kerkwerve. De brandweer van Zierikzee rukte echter zelf met twee voertuigen uit.
 
De brandweer heeft een deel van de dakpannen weggehaald om de brand goed te kunnen bestrijden. De oorzaak van de brand is niet bekend. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marije (14-5-2008 om 23:56)
Voor de zoveelste keer een brand op zolder. Ik zou er niet graag naast wonen.
Tjeemig (14-5-2008 om 09:31)
Wat fikt het daar toch veel in die straat ? Was het weer de CV ketel zeker?
Cookie-instellingen beheren