Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Duitser mishandeld in Kamperland

Toegevoegd: 27-05-2008, 21.44 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - Op de Ruiterplaat in Kamperland is dinsdag-middag een 69-jarige Duitser mishandeld. De aanleiding is niet duidelijk.

De man reed rond 14.45 uur over de Ruiterplaat toen een automobilist in een rode auto, die al een tijdje achter hem reed en claxonneerde, hem inhaalde en de weg blokkeerde. De bestuurder van de rode auto stapte direct uit en sloeg enkele malen op het dak van de Duitser.


De 69-jarige Duitser vergrendelde zijn portieren maar kon niet tijdig zijn raam sluiten zodat hij een vuistslag kreeg van de bestuurder van de rode auto die daarna wegreed. De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claudia (28-5-2008 om 09:28)
Ik hoop dat ze hem snel pakken en flink straffen.. Idioot.
Henk (28-5-2008 om 07:32)
Zonde, oude man die hard voor zijn vakantie spaart/heeft gewerkt. Komt hier en wordt zonder pardon op zijn gezicht gemept. Diegene zal wel trots zijn op zichzelf, loser!
Cookie-instellingen beheren