Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 155 km

Meisje (5) met fiets onder graafmachine

Toegevoegd: 11-06-2008, 11.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Veerseweg in Middelburg is dinsdagmiddag een 5-jarig meisje uit de gemeente Veere met haar fiets onder een graafmachine terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. Op de Veerseweg stonden bij een woning op de rijbaan een graafmachine en een vrachtwagen. Toen de graafmachine achteruit reed, kwam het meisje met haar fiets onder het wiel.

De machinebestuurder hoorde haar gillen en is direct naar voren gereden. Het meisje raakte gewond aan haar been en de fiets werd beschadigd.

De 5-jarige is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joke (13-6-2008 om 09:51)
Het meisje was niet alleen. Is niet achter de machine gaan staan maar fietste. Ken deze mensen, ik zou zeggen oordeel pas als je het helemaal zeker weet. Denk eens na wat deze familie nu meemaakt en andere familieleden.
Elian (12-6-2008 om 22:14)
Ik ben zelf ook kraanmachinist, ik snap niet dat de ouders er niet bijwaren, die machinist kan niet zien wie er achter zijn machien staat ik hoop dat het goed gaat met het kind en blij dat de machinist.
Jerien (11-6-2008 om 22:46)
Verschrikkelijk natuurlijk voor dat meisje en fam, ook voor de chauffeur. Maar dat er geen 30 km gereden mag worden op de Veerseweg ligt niet aan de gem. Middelburg, dit is een landelijke wetgeving. Dus mevr. Francke zorg in het vervolg dat u de regels kent voordat u met een dergelijk verwijt komt
Rrr (11-6-2008 om 22:18)
Mv franke ova,dit heeft niets te maken met of het wel of niet een 30 km zone moet worden,de graafmachine was daar werkzaamheden aan het uitvoeren en stond stil maar verzetten zijn eigen en het kind was ongezien achter de machine gaan staan,meisje GEWOND dus geen doden (gelukkig)
Dominic (11-6-2008 om 21:52)
Gelukkig voor t meisje,de machinist en de ouders.. Maar wat die 30 kilometerzone er nu toe doet? Dat geldt toch zeker niet bij het achteruitrijden? Soms is een ongeluk gewoon een ongeluk. Wees blij dat de machinist goed zat op te letten en vlug reageerde. Ze zullen beiden het niet snel vergeten.
Fam. Wouters (11-6-2008 om 21:39)
Wat was dat schrikken, een 5 jarig meisje onder een graafmachine. Het is niet gebeurd in Middelburg maar op de Veerseweg in Veere tussen Zanddijk en Veere.
Cookie-instellingen beheren