Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonde bij middelbrand Zoutelande

Toegevoegd: 12-06-2008, 10.32 uur
Gewonde bij middelbrand Zoutelande
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - Bij een brand in een schuurtje aan de Noordstraat in Zoutelande is donderdagochtend een man gewond geraakt.


De man, de eigenaar van de schuur, zag rond 09.15 uur dat er brand was uitgebroken en ging daarom naar binnen om te proberen wat spullen te redden. Hij liep daarbij echter brandwonden op aan zijn armen en benen. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

Brandweerploegen uit Zoutelande en Koudekerke bestreden de brand. Vanuit Middelburg rukte de brandweer uit met een ladderwagen. De inboedel en het dak van het schuurtje liepen forse schade op. Een exact schadebedrag is nog niet bekend.
 
De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren