Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw in botsing met bus Terneuzen

Toegevoegd: 25-06-2008, 08.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In Terneuzen is dinsdagmidag een 57-jarige vrouw gewond geraakt na een aanrijding met een bus.

Het ongeval vond rond kwart over vijf plaats op de Axelsestraat. De 57-jarige vrouw uit Terneuzen kwam ten val toen zij tijdens het passeren werd geraakt door een bus.

De autobus, bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Axel, week uit naar links om de 57-jarige vrouw die reed op haar fiets, in te halen. Op dat moment was de vrouw een andere fietser al aan het inhalen.

Tijdens het passeren werd ze geraakt door de rechterspiegel van de bus waarna ze ten val kwam.

Ze is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Bij haar val had ze schaafwonden en een lichte hersenschudding opgelopen.

Door de ambulance is de vrouw naar huis gebracht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (25-6-2008 om 14:41)
Het valt me nog altijd mee, dat er nog niet veel vaker een ongeluk gebeurd is op de Axelsestraat. Na de renovatie vind ik het veel gevaarlijker geworden, zeker ook voor de fietsers. Ik houd mijn hart vast als mijn kids ook daarlangs naar school moeten over een paar jaar...
Ano (25-6-2008 om 13:50)
Ze rijden anders aardig hard op de axelsestraat.
Sleepwalker (25-6-2008 om 12:38)
Ik denk dat de vrouw die de andere fietser aan het in halen ging tog echt eerst ff had moeten uit kijken voordat ze dat ging doen. Op de axelsestraat kun je niet en inhalen en dan nog een bus, pfff ogen open zetten.