Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjuhh (5-8-2008 om 14:29)
Wat ik niet snap van de mensen hier dat ze commentaar ook geven van omwoonende die staan te kijken terwijl ik zelf heus wel zeker weet dat als er bij hun wat gebeurd ze zelfs helemaal voor aan staan, iedereen is jong geweest en reed ook wel eens te hard dat weet ik wel zeker
Goesenaar (5-8-2008 om 09:37)
Nu blijkt dat er alcohol in het spel is dient het rijbewijs zeker 5 jaar ingevorderd te worden. Daarnaast blij dat in dit soort gevallen de verzekering niet uitkeert.
Fiesta (4-8-2008 om 22:34)
Men moet niet zo overdrijven. Er wordt wel eens te hard gereden, maar dat gebeurt niet alleen in Goes Noord. Ik woon er zelf en het valt allemaal wel mee. Als er eens iets gebeurd dan moet iedereen zich er gelijk mee bemoeien, doe dit eens niet en kijk naar je zelf!
Marjo (4-8-2008 om 16:26)
Belachelijk al die mensen die staan de kijken!!
Goesenaar (4-8-2008 om 15:36)
Weer iemand die bewezen heeft niet te kunnen rijden en zich niet aan de verkeersregels houdt. Direct voor 5 jaar rijbewijs invorderen.
Arjan (4-8-2008 om 15:23)
Een Fiesta ST is ook bijna niet te houden, veel te veel power in zo´n klein wagentje.
Cookie-instellingen beheren