Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Drie gewonden bij ongeluk in Hulst

Toegevoegd: 02-08-2008, 14.11 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een ongeluk in Hulst zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 03.00 uur plaats op de Havendijk. Een 18-jarige bestuurder uit de gemeente Hulst kwam vanuit de richting van Hulst en reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom, waarna hij in de berm tot stilstand kwam.

De 18-jarige automobilist en zijn twee inzittenden, jongemannen van 17 en 18 jaar uit dezelfde gemeente, raakten gewond. De bestuurder en de 17-jarige inzittende werden met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.
 
 

De 18-jarige inzittende is met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Gent gebracht. In het ziekenhuis werd van de bestuurder een bloedproef afgenomen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bestuurder (11-8-2008 om 13:55)
Dit is allemaal bullshit er is niet te hard gereden ik was de bestuurder er was alleen sprake van een overstekende de haas waarvan ik schrok en ontweek!! De jongen heeft geen hersenbloeding hij lag alleen even in coma maar is daar nu al uitgekomen en alles gaat al heel goed duss
Jonathan (6-8-2008 om 07:24)
Michel, de jongen van 18 ligt met hersenbloedingen in Gent en de de bestuurder heeft enkel gekneusde ribben. De bestuurders komen er altijd weer goed vanaf. Van mij mogen ze dat rijbewijs voor jongeren van 18 nog wel even laten wachten als ze zo doorgaan!
Ulrike (4-8-2008 om 17:48)
Sterkte Michel! Hou vol!!
Priscilla (4-8-2008 om 14:54)
Inderdaad rijbewijs afpakken, de 1 naar de andere gaat hier.... hoorde dat de jongen die achterin zat in coma ligt in het ziekenhuis van Gent.. Het is tegenwoordig elke dag !! en weet je iedereen denkt mij overkomt dit niet! dat is het ergste nog
Jim (3-8-2008 om 18:29)
Hardleerse hardrijders, zoveel ongevallen in Zeeland, zoveel bloemstukken langs de weg, vreselijk voor de nabestaanden, wegmisbruikers het rijbewijs voorgoed afpakken!
Engeltje (2-8-2008 om 17:33)
Weer jongen jongens die een aanrijding krijgen...
Cookie-instellingen beheren