Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Ernstig ongeluk op Philipsdam

Toegevoegd: 02-08-2008, 09.40 uur
Ernstig ongeluk op Philipsdam
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Op de Philipsdam (N257) bij Sint Philipsland is zaterdagochtend een ernstig ongeluk gebeurd.


Het ongeluk, waarbij een auto met caravan en een personenauto bij betrokken waren, deed zich rond 07.25 uur voor nabij hectometerpaaltje 13,0. De caravan belandde in een greppel. Drie ambulances en de brandweer van Sint Philipsland zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Niemand raakte bekneld. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is nog niets bekend.

Na het ongeluk werd de Philipsdam deels afgesloten voor het verkeer. Nadat het sporenonderzoek van de politie was afgerond en de bergingswerkzaamheden waren voltooid werd de weg weer open gesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bru. (4-8-2008 om 20:36)
Ronald hou je taai!!!
Ronald Ooms (4-8-2008 om 17:37)
Ik ben dus de bestuurder caravan (weer). Hier nog even een reactie voor einser: wat moet ik doen als ik een andere auto tegenkom op mijn weghelft? Wie is er dan fout? Gelukkig is de VOA geweest om mensen zoals jou met de feiten op de neus te drukken dat ik goed zat.
Trijnie (3-8-2008 om 19:51)
Zelf heb ik nog even kunnen assisteren bij dit ongeval en wil de beide jongens ook veel sterkte en beterschap wensen. Ook aan de personen van auto met caravan heel veel sterkte om de schrik te verwerken, julie hebben alles gedaan om een ongeluk te voorkomen, mocht helaas niet lukken.
Reinier (3-8-2008 om 18:45)
@john tholen. de mensen waren bijna thuis, ze hoefden nog 10 minuutjes, ze wonen in bruinisse, en niet zown bet weter spelen jij.
Kim (3-8-2008 om 16:40)
Men die langer dan 12 uur achter het stuur zit (JA DE MAN MET DE CARAVAN) zijn ook moe! Weet je wat er boven de snelweg staat ? 2 uur rijden?kwartiertje rust.
Bestuurder caravan (3-8-2008 om 15:49)
Wij waren idd bijna thuis kon het huisje al ruiken maar helaas kwamen wat ongelukig nog een andere auto tegen op onze weghelft.. Gelukkig hebben we zelf niks en zijn de twee jongens vonnochtend al uit het ziekenhuis gekomen deze jongens maken het na omstandig heden wel goed.
Cookie-instellingen beheren