Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Ernstig ongeluk op Philipsdam

Toegevoegd: 02-08-2008, 09.40 uur
Ernstig ongeluk op Philipsdam
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Op de Philipsdam (N257) bij Sint Philipsland is zaterdagochtend een ernstig ongeluk gebeurd.


Het ongeluk, waarbij een auto met caravan en een personenauto bij betrokken waren, deed zich rond 07.25 uur voor nabij hectometerpaaltje 13,0. De caravan belandde in een greppel. Drie ambulances en de brandweer van Sint Philipsland zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Niemand raakte bekneld. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is nog niets bekend.

Na het ongeluk werd de Philipsdam deels afgesloten voor het verkeer. Nadat het sporenonderzoek van de politie was afgerond en de bergingswerkzaamheden waren voltooid werd de weg weer open gesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Einser (3-8-2008 om 15:28)
Uit de reactie van de seat rijder heb ik begrepen dat de bestuurder van de auto met caravan fout is. De Seat is dwars door de caravan gereden nadat deze op zijn weghelft kwam. De man was al pakweg 12 uur aan het rijden vanuit Frankrijk. En de reactie van Dave is wel erg nutteloos.
Pieter (3-8-2008 om 12:19)
Dat is een beste klap geweest. Gelukkig is iedereen er goed vanaf gekomen. @ Dave (2-8-2008 om 20:59 uur): Beetje vooroordeel zeg. Je rijdt een gepimpte wagen, dus gelijk schuldig. Triest.
Marco (3-8-2008 om 01:16)
Hallo, jammer dat iedereen het weer beter weet. Ik ben ook net terug van vakantie en heb gelukkig niets gezien van zulk soort ongelukken. Dit is een ramp. Ik neem altijd voldoende rust. Mensen, oordeel niet zomaar over iets of iemand. Eerst de feiten kennen en dan pas oordelen.
Michael (3-8-2008 om 01:04)
Dave: Het is makkelijk hè om met een beschuldigende vinger te wijzen naar gestylde auto's. Dit getuigd van kortzichtigheid. Jouw vorm van discriminatie word gevoed door de media. Wanneer een jong of oud persoon een ongeluk veroorzaakt word de leeftijd vermeld, bij de groep er tussen niet. Sterkte!
Kees (2-8-2008 om 23:22)
De familie met caravan zouden bijna thuis zijn, het is te danken aan die man dat het geen frontale botsing is geworden, omdat hij uitweek naar de berm. hij zag dat de chauffeur van de seat met zn ogen dicht tegen de caravan reed
Cameron (2-8-2008 om 21:10)
Er valt niemand is te verwijten! Allbei de bestuurders waren moe. We mogen van geluk spreken dat we onze vrienden hebben behouden!! en dat iedereen dit overleeft heeft! En iedereen maakt wel eens een fout. Dit kan zelfs de beste bestuurder overkomen. Mannen heel veel beterschap!!!
Cookie-instellingen beheren