Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op Philipsdam

Toegevoegd: 02-08-2008, 09.40 uur
Ernstig ongeluk op Philipsdam
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Op de Philipsdam (N257) bij Sint Philipsland is zaterdagochtend een ernstig ongeluk gebeurd.


Het ongeluk, waarbij een auto met caravan en een personenauto bij betrokken waren, deed zich rond 07.25 uur voor nabij hectometerpaaltje 13,0. De caravan belandde in een greppel. Drie ambulances en de brandweer van Sint Philipsland zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Niemand raakte bekneld. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is nog niets bekend.

Na het ongeluk werd de Philipsdam deels afgesloten voor het verkeer. Nadat het sporenonderzoek van de politie was afgerond en de bergingswerkzaamheden waren voltooid werd de weg weer open gesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (2-8-2008 om 20:59)
Een landelijke krant plaatste op hun site abusievelijk dat de bestuurder van de auto met caravan in slaap was gevallen. De oorzaak was echter de bestuurder van de, hoe kan het ook anders, gepimpte Seat. Beginnende bestuurders lopen 5x grotere kans bij een dodelijk ongeval betrokken te raken...
Kim (2-8-2008 om 20:46)
Jeetje Sander, daar gaat je auto! :S
Vaisonne (2-8-2008 om 18:38)
Idd, het tweetal van 20 jaar was op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Terug van een nachtdienst, feestje of wat dan ook. De man met de caravan kwam van Schouwen en zou vermoedelijk net op vakantie gaan...?
JW (2-8-2008 om 17:57)
@John, Tholen: Uit jouw reactie merk ik op dat jij denkt dat de bestuurder van de auto met caravan in slaap gevallen is. Dit is bij mijn weten echter niet het geval. De tegenligger was in slaap gevallen en ramde de caravan. De man van de auto met caravan valt dus niets te verwijten.
MA (2-8-2008 om 17:15)
Nou heb het gezien. Flinke ravage inderdaad. Ik kon helaas omrijden 40 minuten. Niet fijn na nachtdienst. Sterkte voor de betrokkenen.
Minnetje (2-8-2008 om 16:33)
Het allerbeste voor de gewonden. Zo zie je maar weer altijd je ogen op de weg houden... Hopelijk zijn de bezitters van de caravan terug van vakantie want als je vakantie zo moet beginnen is helemaal geen pretje.
Cookie-instellingen beheren