Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Gewonden bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 01-08-2008, 12.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Dam in Middelburg zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt.


Rond 21.20 uur reden een 18-jarige man uit Vlissingen en een 18-jarige vrouw uit Middelburg samen op een scooter over de Dam in Middelburg. Toen ze een auto, bestuurd door een 64-jarige Middelburger, inhaalden ging deze net inparkeren.

Hierdoor raakte de scooter de voorzijde van de auto en kwam het twee tal ten val. Tijdens het vallen raakten beiden nog een geparkeerd staande auto. De man en vrouw zijn met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 
Over de ontstane schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sammiej (2-8-2008 om 11:12)
Je kan tegenwoordig ook lessen nemen om scooter te rijden en aangezien de meeste dat nie doen is het ook niet zo gek dat ze gewoon gelijk op een scooter rijden he. maar ach het is gebeurd en jammer
@nne (2-8-2008 om 07:28)
@roberto, ik hoop dat je er niets aan over hebt gehouden, maak je niet te kwaad over wat mensen schrijven, mensen oordelen vaak zonder van de situatie af te weten
Roberto (1-8-2008 om 21:53)
Ik ben de man die op de scooter reed en de auto gaf geen richting aan maar stond stil op de weg. Toen ik passeerde sloeg de auto pas af en ik reed ook niet te hard...
Rob (1-8-2008 om 18:02)
Als de scooterrijder er met een grote boog omheen had gereden was er waarschijnlijk niets gebeurt, jammer dat een theorie certificaat voldoende is om een scooter te mogen berijden, bij praktijklessen kan hier aandacht aan besteed worden, als motorrijder let ik wel op dit soort dingen.
Vaisonne (1-8-2008 om 17:16)
Bij het inparkeren een ander raken is meestal fout, maar wat als ze uit het niets opdoken? Dan nog is de autobestuurder fout.
Ano (1-8-2008 om 14:49)
File parkeren doe je achteruit dus de automibilist is zowieso fout, of het nou links of rechts is! Daarbij komt dat als je achteruit inparkeerd de voorkant v/d auto uitzwenkt en daar houden mensen geen rekening mee!
Cookie-instellingen beheren