Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 79 km

Dode bij woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 14-08-2008, 14.58 uur
Dode bij woningbrand Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een woningbrand in Vlissingen is donderdag een 38-jarige Vlissinger om het leven gekomen. Hij is door de brandweer uit de woning gehaald.

De brand brak rond 14.40 uur uit in een pand aan de Gasthuisstraat. Een brandweerman liep snijwonden op toen hij een ruit vernielde. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De bewoner werd bewusteloos aangetroffen, naar buiten gebracht en daar gereanimeerd. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


De brand, die vermoedelijk begon in een souterrain, ging gepaard met forse rookontwikkeling. De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg zette meerdere wagens in om de brand te bestrijden. Er zijn twee bluswagens en een ladderwagen ingezet. De brand was rond 15.15 uur onder controle.

De technische recherche is een groot onderzoek gestart naar de brand. Hieruit is inmiddels naar voren gekomen dat de brand vermoedelijk is veroorzaakt door oververhitting van een zogeheten assimilatielamp die werd gebruikt voor een hennepkwekerij in het pand. Er was sprake van een verhoogde concentraie koolmonoxide. De man is vermoedelijk overleden als gevolg van het inademen van deze stof.

Er zijn volgens de politie geen aanwijzingen voor een misdrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan en wilma (20-8-2008 om 13:59)
Het was een mooie uitvaart, het was ontzettend druk en een zeer trieste aangelegenheid maar we zijn blij dat we op deze manier afscheid konden nemen van je Jan. We zullen je missen en zeker niet vergeten. xxx
Marco en Natasja (17-8-2008 om 17:39)
Ga in vrede.......het ga je goed!
Lynn (17-8-2008 om 03:36)
@ joep Deze man was ziek, en kon kiezen of af en toe zoiets roken. of super zware medicijnen en hele dagen op bed liggen. Mensen moeten niet zo snel oordelen... Mijn vader kende deze man heel goed. sterkte verder aan de familie
Prins (16-8-2008 om 12:30)
Je was zo nu en dan een rare kwibus maar je kon wel altijd met je lachen. Het is niet te bevatten dat dit jou moest overkomen na de grote strijd die je het afgelopen jaar had geleverd. Rust zacht jongen en heel veel sterkte voor de nabestaande.
Melody (15-8-2008 om 19:53)
Reactie voor Joep erg kort door de bocht als je deze man niet gekend hebt. Voor de famillie sterkte en kracht toegewenst met het verlies van jullie zoon en broer
Sjaak (15-8-2008 om 16:51)
Zo zie je maar weer welke gevaren hennepkwekerijen met zich mee brengen. Je brengt niet alleen jezelf in gevaar maar ook de buurt. Sterkte nabestaanden!
Cookie-instellingen beheren