Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Statenlaan Middelburg

Toegevoegd: 02-09-2008, 13.57 uur
Gewonden bij ongeluk Statenlaan Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Statenlaan in Middelburg zijn dinsdag twee personen gewond geraakt.
 
Het ongeluk, waarbij een scooter en een auto betrokken waren, vond rond 12.15 uur plaats. Twee ambulances werden opgeroepen om de gewonden naar het ziekenhuis te vervoeren. Omstanders verleenden eerste hulp.
 
Over de aard en de ernst van het letsel van de slachtoffers is nog niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
'Nog meer buurtbewoners' (3-9-2008 om 15:51)
Zij had moeten uitkijken. Thomas en Rachid hebben niets verkeerd gedaan. Sterkte!
Ronny (3-9-2008 om 14:20)
Buurtbewoners kijk naar je zelf,of julie als automobilisten wel altijd opletten,kunnen en willen nog niet stoppen voor voetgangers op de statenlaan,hadden ze maar de fiets padden maar breder gemaakt op de statenlaan ,hoefde ze niet op de weg.iedereen moet altijd rekening houden met automobilisten.
DD (3-9-2008 om 10:59)
Toch moeten ook scooterrijders beter uitkijken! Vaak rijden scooters veel en veelste hard, en daarbij maken ze vaak ook achterlijk veel herrie! Neemt niet weg dat automobilisten ze juist daarom goed in de gaten moeten houden. Helaas maar waar.....
Buurtbewoner (3-9-2008 om 10:29)
Het is zonde, die kinderen gaan naar het ziekenhuis en die vrouw heeft een 'trauma'. Oke scooters kijken ook niet altijd uit maar die automobilist zat waarschijnlijk ook fout. En er werd gezegt dat ze door reed, dat is al helemaal onfatsoenlijk.
Martijn (3-9-2008 om 10:27)
Mensen wat doen jullie moeilijk ik ben een vriend van de scooterrijder en hij kwam niet uit het tunneltje de automobielisten had beter moeten uitkijken want zij remden niet en wou later nog gewoon door rijden na het ongeluk.
Ramonn (3-9-2008 om 10:27)
Sterkte Thomas en Rachid (Y)
Cookie-instellingen beheren