Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Statenlaan Middelburg

Toegevoegd: 02-09-2008, 13.57 uur
Gewonden bij ongeluk Statenlaan Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Statenlaan in Middelburg zijn dinsdag twee personen gewond geraakt.
 
Het ongeluk, waarbij een scooter en een auto betrokken waren, vond rond 12.15 uur plaats. Twee ambulances werden opgeroepen om de gewonden naar het ziekenhuis te vervoeren. Omstanders verleenden eerste hulp.
 
Over de aard en de ernst van het letsel van de slachtoffers is nog niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elmo (2-9-2008 om 20:05)
Buurtbewoner, waarom geen medelijden met de scooterrijder ? misschien is 'ie gewoon aangereden door een bejaarde, over de oorzaak word niet gesproken
Vonck (2-9-2008 om 19:18)
Buurtbewoner.. misschien voor jou een ideetje om je frustraties ergens anders kwijt te raken? Zou jou dochter of zoon wel eens zo willen zien liggen, kijken of je dan wel medelijden hebt dwaas.
Rob (2-9-2008 om 19:11)
Ik heb ok echt geleerd ijdens mijn rijlesse een aantal jaren terug dat de scooter voorang heeft op zulke punten ookal is het een soort uitrit. je moet ze de kans geven de weg op te gaan dus als bestuurder moet je opletten
Robine (2-9-2008 om 19:05)
Wat is dat nou voor reactie! Spijt me zeer maar niets geven om degene die het uiteraard niet met opzet veroorzaakt heeft! Voor hetzelfde geldt was het andersom geweest en had de scooterrijder iets ernstigers, wat meestal het geval is. Dan doet dat je automatisch niets? Lullige reactie buurtbewoner!
Sterkte voor de scooterrijder (2-9-2008 om 17:56)
Je bent als motorrijder/scooterrijder zeer kwetsbaar op de weg, heel vaak word je over het hoofd gezien. Ik ben het daarom ook totaal niet eens met die vreemde reactie van die domme "buurtbewoner" hiervoor.
Natanya (2-9-2008 om 17:41)
Beterschap jongens. Ik vind het ook erg voor de automobilist, omdat die er waarschijnlijk ook van in schok is. Maar dat wil niet zeggen dat het allemaal de schuld van de scooter is want het is ook niet hun bedoeling geweest om aangereden te worden en de automobilist een trauma te bezorgen!
Cookie-instellingen beheren