Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge

Toegevoegd: 05-09-2008, 10.06 uur
Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Bij een ernstig ongeval op de Westelijke Kanaalweg bij Wemeldinge is vrijdagochtend tenminste één persoon gewond geraakt.


Rond kwart over negen kwamen een personenauto en een tractor frontaal met elkaar in botsing. De personenauto, met achter het stuur een 24-jarige vrouw uit Tilburg, wilde een vrachtwagen in halen, hierbij kwam ze frontaal in botsing met een tegemoetkomende traktor. De traktor, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Kapelle, sloeg om en belandde op zijn kant in de berm. De 16-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.
 
De 24-jarige vrouw belandde met haar auto aan de andere kant van de weg en kwam bekneld te zitten in haar voertuig. Ze werd door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd waarna ze met nog onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de brandweer zijn er ook twee ambulances ingezet en is de hulp ingeroepen van de Rotterdamse traumahelikopter. Deze is enige tijd later weer gecanceld.

Beide voertuigen zijn voor nader technisch onderzoek overgebracht naar een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (5-9-2008 om 13:56)
Ik vind het erg jammer dat de meeste mensen de oorzaak van dit ernstige ongeval gelijk min of meer in de schoenen van de tractorchauffeur schuiven.
Weggebruiker (5-9-2008 om 13:44)
Volgens mij was dit de schuld van de auto die haalde namelijk in en niet de tractor
HANS (5-9-2008 om 13:36)
Dit ongeval vond halverwege de oprit naar de Postbrug plaats, dus op een recht stuk en heeft derhalve niets met de S-bocht te maken. Rijdt zelf dagelijks dit stuk met de brommer en zie regelmatig dit gedeelte als "race-baan" door met name autoverkeer gebruikt worden. Sterkte voor het slachtoffer!
Huisvrouw (5-9-2008 om 12:37)
Sterkte voor de slachtoffers en hun naasten.
Dawn (5-9-2008 om 12:25)
Jullie weten geen van allen wat er is gebeurd blijkt maar weer. De auto wou een vrachtwagen inhalen en had de trekker dus niet gezien. Niet de schuld op de trekker steken als je niet weet wat er gebeurt is!!
Kees (5-9-2008 om 12:00)
@tamara: Het was niet de schuld van die trekker. Die auto reed op de verkeerde weghelft. Jij gaat er direct vanuit dat die trekker schuldig is...
Cookie-instellingen beheren