Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2008, 17.07 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 50-jarige Vlissinger is maandagmorgen rond 07.00 uur lichtgewond geraakt toen hij werd aangereden door een personenauto.


De auto, die werd bestuurd door een 39-jarige Vlissinger, reed over de Flamingoweg. Op de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg verleende de automobilist geen voorrang aan de 50-jarige Vlissinger die over het fietspad reed.

De fietser reed tegen de rechter voorkant van de auto en kwam ten val. Hij werd met onder meer nek- en bekkenklachten overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (23-9-2008 om 13:59)
Licht op je fiets of niet, op dat punt zie je fietsers gewoon wel aankomen. (of je moet naar de opticien) Gewoon over het hoofd gezien, niet expres, kan gebeuren.
Marijke (23-9-2008 om 12:51)
Tja, een fietser heeft ook geen voorrang als hij fiets op een zebrapad, als hij naast zijn fiets liep had hij wel voorrang.
An (22-9-2008 om 23:14)
Tja J.berg, en dan nog al die fietsers zonder licht. Het liefst met drie of vier naast elkaar, op zwarte opoefietsen, zonder reflectors of lichtjes. In zwarte kleding natuurlijk... Want fietsers zijn zo ontzettend verantwoordelijk bezig! Toch? Ze steken ook altijd hun hand uit...toch?
Rene (22-9-2008 om 21:14)
Mijn schoonmoeder is hier enkele mnd geleden in elkaar gereden en zit nu in een rolstoel. Stop met smoesjes van niet gezien. Stilstaan en je kop 4 keer heen en weer bewegen dan zie je wat. Deze mensen rijden bewust iemand naar de donder en zijn niet kapabel om te rijden, rijbewijs inleveren.
B (22-9-2008 om 20:49)
Dan moeten de fietsers ook wel hun licht aan zetten.
J.Berg (22-9-2008 om 17:44)
Dit is al het zoveelste slachtoffer hier, dat er nog nooit doden zijn gevallen mag een wonder heten. Het is een van mijn dochters ook overkomen en altijd gebruiken automobilisten het excuus, ik had u niet gezien.
Cookie-instellingen beheren