Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Elf tips na uitzending over inbraak Vlissingen

Toegevoegd: 24-09-2008, 08.52 uur
Elf tips na uitzending over inbraak Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De uitzending van Opsporing Verzocht heeft gisteravond elf tips opgeleverd over een inbraak in Vlissingen. Of de goude tip erbij zit is nog niet bekend.


Opsporing Verzocht besteedde aandacht aan een woninginbraak in een pand aan de Zuidbeekseweg in Vlissingen op 20 juni van dit jaar. De bewoner trof toen rond 05.00 uur twee onbekende mannen aan in zijn keuken.

De twee gingen er daarop vandoor, maar buiten ontstond een vechtpartij tussen de bewoner en één van de inbrekers. Uiteindelijk wist de laatste zich echter los te wringen en nam ook hij de benen. De beide daders rennen weg in de richting van de Lammerenburg.

In het programma, dat vanmiddag om 13.20 uur wordt herhaald op Nederland 2, werden onder meer bewakingsbeelden getoond waarop één van de daders te zien is. Na de inbraak werden immers een pet, een tang en een kassabon van de daders gevonden. Aan de hand hiervan konden de videobeelden van één van de daders worden achterhaald.
 
Het is voor de politie echter nog steeds niet duidelijk wie de man is die op de beelden te zien is. Het inbrekersduo zou overigens ook verantwoordelijk zijn voor een reeks andere inbraken, die onder meer werden gepleegd in Westkapelle, Maarssen, Vleuten, Amersfoort, Drechterland en Olst. Ook zouden de twee betrokken zijn geweest bij een misdrijf in Oostenrijk.
 
Op de website van het tv-programma staat meer informatie over de zaak. Tips kunt u doorbellen naar de politie.
 
Zie ook:
- Vlissingse inbraak op televisie (22-09-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tros (24-9-2008 om 11:45)
Ik keek gisteren naar de uitzending..zou je bij die camera beelden die portomonee ook kunnen in zoomen??? kwam wel goed in beeld...
Cookie-instellingen beheren