Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Aanhouding bij inval coffeeshop Miami

Toegevoegd: 26-09-2008, 14.43 uur
Aanhouding bij inval coffeeshop Miami
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie voert momenteel een grote controle uit bij coffeeshop Miami in Terneuzen. Er is één persoon aangehouden.


Volgens politiewoordvoerster Esther Boot gaat het om een grotere reguliere controle op onder meer de voorraad van de shop. Agenten gingen vanmiddag aan de voor- en achterzijde naar binnen bij de shop. Aan de achterzijde werd een man aangetroffen die hoogst-waarschijnlijk meer dan de toegestane hoeveelheid van 500 gram softdrugs bij zich had.

Hij werd daarop aangehouden. De man wordt momenteel verhoord op het politiebureau in Terneuzen. Het is momenteel nog niet duide-lijk of het gaat om een klant, een medewerker of een toeleverancier van de shop. Ook zijn identiteit is nog niet bekend. 

De politie doet momenteel nog onderzoek in de shop. Het hele pand wordt uitgekamd om na te gaan hoeveel voorraad er precies ligt. De shop is tijdelijk niet toegankelijk voor bezoekers.

Volgens Boot staat de controle overigens los van de grotere controles en de daar geconstateerde overtredingen bij de andere grote coffeeshop in Terneuzen, Checkpoint.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.b. (26-9-2008 om 17:00)
Al die tenten sluiten lijkt je dat geen oplossing?
Jaap Vergeer (26-9-2008 om 16:30)
Er gaan minder mensen dood door hazj dan door alcohol. Wel vallen er natuulijk doden door dat haszj illegaal is en de heren elkaar soms even tot de orde roepen. Geef die zooi in Europa vrij dan stort de markt in en zijn we van een hoop ellende af. ben geheel onthouder en gebruik ook niets anders
Co (26-9-2008 om 15:59)
Legaliseren die troep. Dan is het gelijk minder waard. En iemand die die troep koopt vanuit buitenland terugzetten over de grens.
Jo (26-9-2008 om 15:27)
Daar gaan we weer... Vanavond op Hart van Nederland..
Ronnes (26-9-2008 om 15:00)
Terecht dat ook daar een inval gebeurt, als men de ene coffeeshop aanpakt dan de andere ook, die lifte al jaren mee met Checkpoint .... Alhoewel over kwaliteit niet te twisten valt en dat is te zien aan de kleine aantallen fransen (die niet zo voor kwaliteit zijn)
Ikke (26-9-2008 om 14:53)
Lekker zo door gaan.....dan gaat alles weer lekker in het illegale circuit!!!
Cookie-instellingen beheren