Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Schade aan auto's door verloren lading

Toegevoegd: 03-10-2008, 23.26 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de A58 bij Kruiningen zijn donderdagmiddag enkele auto's beschadigd geraakt door afgevallen lading van een vrachtwagen.


Een vrouw uit 's Gravenpolder, die in haar auto over de A58 reed, reed over de afgevallen lading - modder en stenen - heen en kreeg twee lekke banden. Ook een tweede benadeelde, een vrouw uit de gemeente Reimerswaal, liep een lekke band op met haar auto.

De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over bijvoorbeeld de herkomst van de lading. Wat de politie wil weten is: Zijn er personen die de lading van de truck hebben zien vallen? Wat voor vrachtwagen was het waar de lading vanaf is gevallen? Zijn er personen die een kenteken hebben genoteerd?

De lading is vermoedelijk gistermiddag rond 15.00 uur verloren. Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Kruiningen of bellen met het servicecentrum van de politie op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
I. (4-10-2008 om 10:41)
Ik reed er rond 15.15 uur en toen stonden er drie auto's met een lekke band.
Cookie-instellingen beheren