Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Gewonden bij grote woningbrand in Sluis

Toegevoegd: 12-10-2008, 16.46 uur
Gewonden bij grote woningbrand in Sluis
Door: Roland de Jong
SLUIS - Een grote brand heeft zondagmiddag een woning aan de Ridderstraat in Sluis volledig in de as gelegd. Twee personen raakten gewond.

De brand woedde in een woning uit een rijtje van vier woningen en brak rond 15.05 uur uit. Voor zover bekend kon de brandweer voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen panden.

De ambulancedienst werd opgeroepen omdat twee Poolse mannen van 24 en 30 jaar oud rook hadden ingeademd. Ze konden de woning tijdig via een raam op de eerste verdieping en een plat dak ontsnappen naar een naastliggende tuin. De Polen zijn voor de zekerheid per ambulance naar de huisartsenpost in Oostburg gebracht. Ze konden de huisartsenpost na controle weer verlaten.

Brandweerploegen uit Sluis, Westdorpe, Cadzand, Knokke, Aarden-burg en Oostburg werden opgeroepen om de brand te bestrijden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deprez franky (13-10-2008 om 09:28)
Op 12.10.2008 was ik aanwezig in de Ridderstraat, ik kwam daar juist toe met mijn voertuig, er was een enorme rookontwikkeling.. Ik heb dan de buurvrouw samen met haar kat uit de woning gehaald, alsook haar voertuig verplaatst. Ik hoop dat met de bewoners alles oke is, alsook met de buurvrouw.
Ronald (12-10-2008 om 18:29)
Verschrikkelijk voor die mensen, om zo alles te verliezen. Ik wens hun veel sterkte voor de toekomst en dat ze er snel bovenop mogen komen. Het zijn niet alleen materiele zaken die verloren gaan, maar dikwijls ook persoonlijke herinneringen
Cookie-instellingen beheren